Kredieten

Welk krediet past bij mij? En welk krediet is goedkoop met een lage rente? Wij helpen!

Lenen

Heb je een nieuwe auto op het oog? Is de badkamer nu écht toe aan een verbouwing? Wil je de wereld verkennen? Voor dergelijke zaken kan het zijn dat je niet direct het passende budget ter beschikking hebt. Geld lenen is in een dergelijke situatie een optie. Het is van belang om een verantwoorde lening af te sluiten, uiteraard tegen een scherp tarief. Onze specialisten helpen jou graag verder, en vergelijken de verschillende aanbieders voor jou. 

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een lening waarbij je zelf kunt kiezen hoeveel van de lening je opneemt op het moment dat je het nodig hebt. Je hoeft niet van te voren te weten hoeveel je exact wilt lenen. Dat maakt deze vorm van lenen zeer flexibel. Ook is een doorlopend krediet vaak voordeliger dan een andere vorm van lenen.

Natuurlijk heeft het doorlopend krediet ook nadelen. Zo is de rente variabel, waardoor je niet op voorhand weet wat de kosten zijn. Daarbij is er ook discipline voor nodig om te zorgen dat de lening niet te ver oploopt, of te laat wordt afgelost.

Persoonlijk krediet

Een persoonlijke lening is een overzichtelijke lening, waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Zo weet je exact het geleende bedrag, de kosten en de looptijd. Dit voorkomt onverwachte financiële zorgen, wat het ideaal maakt voor een aankoop met maar een beperkte levensduur (bijvoorbeeld een auto, boot of caravan). Zodra het gekochte aan vervanging toe is, wil je niet nog afbetalen op de schuld.

Het nadeel van deze zekerheid is dat de lening minder flexibel is. De rente is vaak hoger, en wil je eerder aflossen? Dan moet er vaak een boete aan de bank worden betaald voor de misgelopen rente.

Hillebrand kan jou hierin verder helpen. Wij weten wat er op de markt verkrijgbaar is. Ook kunnen wij goed inschatten welke van deze kredieten het beste bij jou past. Neem direct vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Haven zierikzee